Gratis of voordelig isoleren?

Vraag het na en bespaar met de bespaarcoach

Afgelopen weken zag je de borden misschien al hangen: wij besparen door isolatie! Deze koopwoningen krijgen binnenkort vloer-, muur- of dakisolatie. Isolatie zorgt ervoor dat warmte binnen blijft en de kou buiten. Isolatie vergroot het woonplezier en zorgt voor een lagere energierekening. Door een speciale vergoeding voor de wijk Maarsveld is het voor eigenaren van koopwoningen nu extra interessant om hun woning te isoleren.

Maurice Karsten is bespaarcoach bij Jouwbespaarcoach. Hij helpt je graag bij het opvragen van offertes en het aanvragen van vergoedingen. Je kunt zelf kiezen welk isolatiebedrijf je wilt. Extra fijn: je ontvangt achteraf geen rekening voor de hulp van de bespaarcoach.

Heb jij een koopwoning en wil je ook voordelig isoleren? Maak dan een afspraak met bespaarcoach Maurice via 06 – 26 60 0000 of via maurice@jouwbespaarcoach.com. Wil je graag eerst meer informatie over isolatie en besparen? Ga naar www.jouwbespaarcoach.com of lees het verhaal van de familie Kanter op deze website.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de woonwijk Maarsveld?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!