Handige tips van energiebespaarcoach Jenny

Energie besparen is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Door de hoge energieprijzen zijn stroom en gas duurder dan ooit. Daarom is besparen heel belangrijk. Maar hoe dan? Energiecoach Jenny Zuiderhoek vertelt het je graag. Ze komt bovendien gratis bij je langs met tips en advies!

Jenny weet alles van energie besparen. Ook weet ze welke subsidies er zijn en kan ze samen met jou kijken waar je recht op hebt. Een afspraak met Jenny kan ervoor zorgen dat je geld kunt besparen! Als je in Maarsveld woont, komt Jenny gratis bij je langs. Tijdens de afspraak bespreken jullie hoe je energie kunt besparen.

Zuiniger leven
Jenny is onafhankelijk. Mensen helpen vindt ze het leukste wat er is. “Ik word gewoon dolgelukkig van anderen helpen, dat zit in mijn bloed,” zegt Jenny er zelf over.  “Veel mensen beseffen nog niet dat ze op een zuinigere manier kunnen leven. Dat is zo jammer, want zodra je dat doorhebt, merk je echt het verschil. Daarom is het ook zo geweldig om mensen te helpen ontdekken hoe ze flink kunnen besparen.”

Wil je hulp van energiebespaarcoach Jenny? Kijk dan op https://jouwbespaarcoach.com/jenny voor meer informatie en maak meteen een afspraak! 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de woonwijk Maarsveld?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!