Nieuwe buurtwerker

Beste mensen,

Ik stel me graag aan jullie voor: Ik ben Dennis Broekema en jullie nieuwe buurtwerker in Maarsveld. Daarnaast ben ik nog buurtwerker in Maarsstee en het Centrum. Ik ben op 1 mei begonnen bij Welstad en ik doe niets liever als werken met mensen die graag een (nog) leuker buurtje willen. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in het werken in wijken, buurten en dorpen om samen met bewoners te bouwen aan een mooiere wijk. Dat kan zijn door het opzetten van activiteiten en initiatieven of door talenten te ontdekken die bijdragen aan hun eigen buurt.

Heb jij (alleen of met je buren) een leuk idee voor je wijk, buurt of straat maar weet je niet hoe je dat voor elkaar krijgt? Dan kan ik je ondersteunen om samen hiermee aan de slag te gaan. Momenteel ben ik bezig met kennismaken van de wijken waarin ik actief mag zijn, en ik wil ook jou graag leren kennen.

Ik ga binnenkort de wijk in met koffie/thee om jou te ontmoeten. Maar uiteraard mag je mij ook bellen/mailen of appen om al eerder kennis met mij te maken. Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal over Maarsveld, je idee voor je wijk/buurt of straat of wat voor talent je hebt.

Neem gerust contact met mij op, dit kan op: d.broekema@welstad.nl t: 06-2332 9132

Vriendelijke buurtgroet,

Dennis

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de woonwijk Maarsveld?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!