Wijkcoördinator Maarsveld

Aafke Riepma stelt zich voor

Sinds 1 mei heeft Maarsveld een nieuwe wijkcoördinator: Aafke Riepma. Wie ze is en wat ze doet, vertelt ze graag zelf.

Ik ben Aafke Riepma en werk sinds 2007 bij de gemeente Stadskanaal. Sinds 1 mei ben ik begonnen als wijkcoördinator voor Maarsveld. Het is een mooie functie waarin ik betrokken ben bij de wijkaanpak. Voordat ik bij de gemeente Stadskanaal ging werken, heb ik in verschillende functies gewerkt voor twee wooncorporaties.

Sinds 2012 ben ik dorps- en wijkcoördinator. In deze rol heb ik veel contact met verschillende organisaties in de dorpen en wijken waar ik kom. Samen met deze organisaties brengen we de leefbaarheid in kaart en denken we na over hoe we de leefbaarheid samen met bewoners(organisaties) kunnen behouden en verbeteren, onder andere met Wijkaanpak Maarsveld.

Als wijkcoördinator breng ik mijn ervaring mee vanuit Musselkanaal. Daar hebben we, samen met de bewoners en andere organisaties, gebouwd aan de invulling van een leeg gebied. Dat kwam door de sloop van enkele woningen. Samenwerken met organisaties en bewoners is dan ook iets wat ik graag doe. Voor Maarsveld zit ik samen met collega’s van de gemeente, Welstad, Lefier en Jouwbespaarcoach in de werkgroepen Sociaal en Communicatie.

Heb jij ideeën voor de wijk Maarsveld of wil je meehelpen om de wijk nog mooier te maken? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Mijn motto voor deze wijk is dan ook: ‘Maarsveld maakt het, samen!’

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de woonwijk Maarsveld?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!